Неделя 25, Август 2019г.
Раздел "Нормативни документи"
Дата на обновяване: Вид: Нормативен документ: Изтегли
20.08.2019г. Други Политика за защита на личните данни в Основно училище "Христо Ботев" с. Остров, съгласно Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679)
19.08.2019г. Други ПРАВИЛА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ
02.08.2019г. Заповеди Заповед № ЗМФ-1472 от 29.11.2011 г. за определяне на нормативи за разходите при предоставяне на обществена информация по Закона за достъп до обществена информация според вида на носителя (Издадена от министъра на финансите, обн., ДВ, бр. 98 от 13.12.2011 г., в сила от 1.01.2012 г.)
12.06.2019г. Други Кодекс на труда (изм. и доп., бр. 92 от 6.11.2018 г.)
10.06.2019г. Други Система за организация и управление на дейностите, свързани с възпитанието и обучение по безопасност на движението по пътищата (БДП) в системата на предучилищното и училищното образование, утвърдена със Заповед № РД09-1289/31.08.2016 г. на Министъра на образованието и науката
10.06.2019г. Закони Закон за социалното подпомагане (изм. и доп., Д.В. бр. 24 от 22.03.2019 г., в сила от 1.01.2020 г., Д.В. бр. 35 от 30.04.2019 г., в сила от 1.08.2019 г.)
10.06.2019г. Закони Закон за семейни помощи за деца (изм. и доп., Д.В. бр. 35 от 30.04.2019 г., в сила от 1.08.2019 г.)
10.06.2019г. Наредби Наредба №13 от 21.09.2016 г. за гражданското, здравното, екологичното и интеркултурното образование (Обн. - ДВ, бр. 80 от 11.10.2016 г., в сила от 11.10.2016 г.; изм. и доп., бр. 80 от 28.09.2018 г., в сила от 28.09.2018 г.)
10.06.2019г. Правилници Правилник за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата (Обн. - ДВ, бр. 75 от 27.09.2016 г.)
04.06.2019г. Заповеди Заповед №320/28.05.2019 г. на директора на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров за избор на заявител по Схема "Училищен плод" и по схема "Училищно мляко"
03.06.2019г. Наредби НАРЕДБА за условията и реда за прилагане на схеми за предоставяне на плодове и зеленчуци и на мляко и млечни продукти в учебните заведения – Схема "Училищен плод" и Схема "Училищно мляко" (Приета с ПМС № 251 от 27.09.2016 г., обн. 5.03.2019 г.)
31.05.2019г. ПМС и РМС ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 129 на МС от 11.07.2000 г. за определяне на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо възпитание и спорт, които се осигуряват от държавния бюджет и от бюджетите на общините
31.05.2019г. Закони Закон за достъп до обществена информация
31.05.2019г. Заповеди Заповед №РД09-1708/29.08.2018 г. на Министъра на образованието и науката за определяне на график на учебното време за учебната 2018/2019 година
31.05.2019г. Заповеди Заповед №РД09-1709/29.08.2018 г. на Министъра на образованието и науката за определяне на дати за провеждане на Национално външно оценяване в IV и в VII клас за учебната 2018/2019 година и график на дейностите по приемането на ученици в неспециализирани училища за учебната 2019/2020 година съгласно Наредба №10/01.09.2016 г. за организация на дейностите в училищното образование - след завършено основно образование
30.05.2019г. Закони Закон за предучилищното и училищното образование (Обн. - ДВ, бр. 79 от 13.10.2015 г., в сила от 01.08.2016 г.; ... изм., бр. 108 от 29.12.2018 г., в сила от 01.01.2019 г.)
30.05.2019г. Други Практически насоки за действията, които учители и ученици следва да предприемат в случай на инцидент, насилие и др.
30.05.2019г. Други Съобщение до родители и ученици за поверителност на личните данни
30.05.2019г. Други Социалните услуги в общността за деца
30.05.2019г. Други Лицензирани доставчици на социални услуги
30.05.2019г. Правилници Етичен кодекс
30.05.2019г. Закони Закон за защита на личните данни (Обн. ДВ. бр.1 от 4 януари 2002 г., посл. изм. ДВ. бр.7 от 19.01.2018 г.)
30.05.2019г. Закони Закон за защита на личните данни (посл. изм. и доп. ДВ бр.17-26.02.2019 г.)
30.05.2019г. Закони Закон за защита от дискриминацията (В сила от 01.01.2004 г., изм. ДВ. бр.7 от 19 Януари 2018)
30.05.2019г. Заповеди Заповед за начало и край на учебния ден - 2018-2019 учебна година
30.05.2019г. Планове План за дейността на училището за 2018-2019 учебна година
30.05.2019г. Правилници Правилник за дейността на училището за 2018-2019 учебна година
30.05.2019г. Програми Програма за ограничаване на отпадането от училище и намаляване дела на преждевременно напусналите образователната система в Основно училище Христо Ботев с. Остров - 2016-2020 година
30.05.2019г. Програми Програма за предоставяне на равни възможности и за приобщаване на учениците от уязвими групи в Основно училище Христо Ботев с. Остров - 2018-2019 учебна година
30.05.2019г. Други Стратегия за развитие на Основно училище Христо Ботев с. Остров, 2016-2020 година (Последна актуализация - 03.09.2018 г.)
30.05.2019г. Програми Училищна програма за подобряване на резултатите на учениците и повишаване на качеството и ефективността на училищното образование и възпитание - 2018-2019 учебна година
30.05.2019г. Планове Училищни учебни планове за 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 клас за учебната 2018-2019 година