четвъртък 04, юни 2020г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 20.09.2019г.
Кратък текст на новината:

20.09.2019 г. - на гости в Детска градина "Слънчице" с. Остров


Съдържание на новината:

Съгласно Плана за дейността на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров за учебната 2019/2020 година и дейностите, планирани за изпълнение в часовете за допълнителна подготовка по "Приказен свят" в 4. клас, на 20 септември 2019 г. четвъртокласниците, с класен ръководител Юлия Малкетова, ст. учител - начален етап, посетиха детската градина в населеното място.

На децата в градината бяха четени приказки на Ангел Каралийчев, а от каките и батковците от 4. клас получиха тематични подаръци - картинки за оцветяване на героите от чутите произведения.

Дейността е обвързана с мероприятията, планирани за насърчаване и повишаване на интереса към четенето и прехода от предучилищно към училищно образование.

Дейността на класния ръководител г-жа Малкетова в часовете по "Приказен свят" включва и допълнителни планирани дейности през учебната 2019/2020 година, под общ надслов "Сладкодумничета", чиято реализация цели подпомагането и формирането на положителна нагласа у учениците към четенето и повишен интерес към участие в подобни тематични мероприятия.

Благодарим на директора на ДГ "Слънчице" с. Остров - г-жа Веселина Атанасова, за топлия прием и готовността за сътрудничество.

 

Снимки може да намерите ТУК.

 

Мероприятието е заснето съгласно разпоредбите на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).


Публикувано от:
Малкетова, Юлия
Старши учител - начален етап