понеделник 03, август 2020г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 08.10.2019г.
Кратък текст на новината:

08.10.2019 г. - Четвъртокласникът Браян Емилов в инициативата "Директор за един ден"


Съдържание на новината:

На 8 октомври 2019 г. в Основно училище „Христо Ботев“ с. Остров се проведе инициативата „Директор за един ден“,  като част от дейностите по предприемачество в 4. клас.

За свой заместник, директорът на училището избра ученика  Браян Емилов, който многократно изявява желание за участие.

В новата роля четвъртокласникът бе изправен пред множество предизвикателства – от обработване на документи, изготвяне на справки за различни институции, до справяне с отговорностите по отношение на трудовата дисциплина на служителите, съблюдаване за реда в училище, преодоляване на възникнали казуси по различни поводи, наблюдение и контрол на дейността на завеждащ-административна служба, с когото следваше да работи в екип, предвид факта, че заемат общ кабинет.

Ученикът се справи отлично с всички задачи. В резултат, документооборотът бе разпределен, систематизиран и подреден в съответните папки и архиви, служителите в училището получиха нужните указания и върху тях бе упражнен контрол по осъществяване на трудовите им задължения, учениците получиха съответната подкрепа и адекватна реакция от младия директор.

Николова остана повече от доволна от избора си. Отчете, че свършената работа е на удовлетворяващо равнище по отношение на обем и качество. Благодари на своя заместник за положеното старание и за вложените усилия и му пожела да поеме отговорния път на директор, в своята професионална реализация.

   


Публикувано от:
Николова, Лидия
Директор