сряда 08, юли 2020г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 11.10.2019г.
Кратък текст на новината:

11.10.2019 г. - турнир по народна топка в група за целодневна организация на учебния ден 2 (2. и 4. клас)


Съдържание на новината:

На 11 октомври 2019 г. в групата за целодневна организация на учебния ден 2, включваща ученици от 2. и от 4. клас, се проведе турнир по народна топка.

Мероприятието бе организирано съвместно с майки на ученици, част от Неформална гражданска група "Грижовни майки", реализираща проект "Играя на открито", финансиран от Програма за малки проекти на Сдружение "Първи юни" с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България".

В часовете за занимания по интереси следобяд, учениците от ГЦОУД 2 показаха своите спортни умения, състезателния си хъс и добрата екипна работа.

Подаръци от майките - капитани на отборите, получиха всички ученици - и победители, и победени, с което още веднъж се затвърди олимпийският принцип: "Важно е участието, а не победата".

Благодарим на майките за идеята, организацията и участието в турнира, както и за изненадите, които зарадваха всеки ученик.

Днешният турнир отново даде повод да се осъзнае важността на партньорството между училището и родителите, като допълващи се страни, заинтересовани за бъдещето на децата.

 


Публикувано от:
Александров, Радослав
Учител в група за целодневна организация на учебния ден