понеделник 03, август 2020г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 11.11.2019г.
Кратък текст на новината:

11.11.2019 г. - Ден на любимата прическа


Съдържание на новината:

На 11 ноември 2019 г., съгласно Плана за дейността на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров за учебната 2019/2020 година, се проведе Ден на любимата прическа - традиционен от години наред. Организатори на събитието са г-жа Юлия Малкетова, ст. учител - начален етап и г-н Сашо Стоянов, учител по математика.

За свой гост, те поканиха г-жа Вероника Гергова, фризьор-стилист от гр. Козлодуй. С тематична презентация, Малкетова откри Деня на любимата прическа и донесе смях и усмивки по лицата на учениците. Като продължение, г-жа Гергова презентира историята на фризьорството - от неговата зора до наши дни. Представи както любопитни исторически факти, така и много интересна част от своята работа и творенията, правещи клиентите й щастливи. Но, на училище - като на училище. Учениците бяха изпитани за чутото, а правилно отговорилите получиха разноцветни интересни кичури. Като награди за "Най-стилна", "Най-оригинална" и "Най-практична" прическа, отличените получиха грамоти от гост-лектора, а момичетата - тематични шноли с формата на различни фризьорски атрибути.

Събитието закри г-жа Николова, директор на училището, която благодари на гост-лектора за полезната информация, за чудесното представяне, за усмивките по лицата на учениците и позитивните емоции от осъществената дейност. Николова пожела на организаторите бъдеща мотивация и нестихващо желание за работа.

Информация е публикувана и в секциите "Учебни ресурси" - Инициативи, мероприятия и "Добри практики".

 

Мероприятието е заснето съгласно разпоредбите на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).

Снимки може да намерите: ТУК.


Публикувано от:
Малкетова, Юлия
Старши учител - начален етап