понеделник 03, август 2020г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 15.03.2020г.
Кратък текст на новината:

Административно обслужване на граждани


Съдържание на новината:

Уважаеми ползватели на административните услуги на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров,

В условията на извънредната ситуация, в която се намира страната ни, Ви уведомяваме, че се налага ре-организация на дейността на институциите.

Административното обслужване на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров не прекратява функционирането си. 

В настоящата ситуация изключително важно е да мислим един за друг и за опазването си.

В тази връзка напомням, че част от предоставяните административни услуги могат да се осъществяват по електронен път, както е описано в раздел "Административни услуги и образци на документи" на настоящия сайт.

На сайта е наличен раздел "Форма за обратна връзка", чрез който може директно да отправяте питанията си към нас, като задължително е попълването на полетата Име, Фамилия, Телефон или електронна поща, за да знаем на кого и как да отговорим.

В раздел "Структура" на сайта е налична информация за телефонните номера на служителите ни, както и за техните електронни пощи.

Официалната електронна поща на училището е botev16@abv.bg, описана във всяка от възможните за предоставяне по електронен път административни услуги.

Запитвания може да изпращате на нея, както и към всеки от колегите, на посочения в раздел "Структура" имейл. 

Въпросите, отправени чрез формата за обратна връзка на сайта, също се разпределят за служителя, когото касаят и на тях ще бъде реагирано своевременно.

Моля, при възможност да ограничите отправянето на писмени въпроси на хартиен носител, предвид условията, в които се намираме и да отправяте въпросите и информацията си към нас по електронен път.

Получените запитвания на хартиен носител също ще бъдат обработени, но по възможност - нека ги ограничим, докато обявеното кризисно положение бъде овладяно. 

Предварително Ви благодаря за проявяването на разбиране от Ваша страна.

Бъдете здрави, разумни и отговорни!


Публикувано от:
Стоянов, Сашо
Завеждащ "Административна служба"