понеделник 21, септември 2020г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 12.06.2020г.
Кратък текст на новината:

Earth Speaker - Да поговорим за планетата Земя


Съдържание на новината:

Earth Speakr е произведение на изкуството. То приканва децата да говорят от името на планетата, а възрастните да чуят това, което децата имат да кажат.

Приложението Earth Speakr е стартирано от художника Olafur Eliasson и сега се оформя с помощта на Вашите отзиви и идеи! Earth Speakr говори на Вашия език – то говори и на 24-те официални езика на Европейския съюз и до него може да бъде осъществяван достъп от цял свят. Някои художествени аспекти на произведението са само за деца на възраст 7-17 години.

Ако сте дете, може да използвате приложението Earth Speakr, за да записвате свои идеи за благосъстоянието на нашата планета. 

Възрастните също са поканени да участват, като чуят посланията, споделят ги с други и създават Loud Speakrs с обогатена реалност, за да демонстрират и усилят могъщите послания, които споделят децата.

Приложението може да отворите на следния адрес: https://earthspeakr.art/bg, а за да участвате, следва да изберете в дясната част бутон "УЧАСТВАЙТЕ".

Връзка към фейсбук страницата на приложението: https://www.facebook.com/EarthSpeakr/.

Моля да се запознаете с информацията. Ще откриете видеа, картини и анимации, показващи текущи проблеми с планетата, с природата, както и предложения за тяхното разрешаване.


Публикувано от:
инж. Костова, Елена
Старши учител по природни науки