понеделник 05, декември 2022г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 22.11.2022г.
Кратък текст на новината:

22.11.2022 г. - Спортно състезание "Весела щафета", в продължение на дейностите за Деня на християнското семейство


Съдържание на новината:

На 22 ноември 2022 г., в изпълнение на Плана за дейността на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров за учебната 2022/2023 година и като част от графика за работа на групата за занимания по интереси "Олимпиец", се проведе ежегодното спортно състезание, част от мероприятията в образователната институция, планирани за отбелязване и на Деня на християнското семейство.

С много вълнение, с още повече усмивки и най-вече спортен хъс, два отбора от ученици, ръководени от родители, показаха своето желание за победа, давайки най-доброто от себе си.

В мероприятието взеха участие и учениците от първи клас, заедно със своите родители, които забавляваха публиката с хореография на зумба танц. Макар и най-малки, първокласниците допринесоха за голямото вълнение на всички присъстващи, допълнено от изпълнената с позитивизъм атмосфера.

Традиционно, ръководител на организираната щафета бе г-жа Татяна Тотова, старши учител по музика, която въпреки многобройните подобни изяви, бе успяла отново да измисли нови, различни и вълнуващи елементи от състезанието, заедно с учениците от групата си за занимания по интереси и двете родителки - капитани на отборите, също служители в училището - г-жа Маргарита Филипова, учител в група за целодневна организация на учебния ден и г-жа Ивалина Асенова, образователен медиатор.

Всички участници получиха награди от директора на Основно училище "Христо Ботев" с. Остров - г-жа Лидия Николова, закрила събитието с вълнуващи думи за семейството и значимостта му, като основен градивен елемент на съвременното общество.

Ученици, родители и служители, заедно се забавляваха много, пяха, танцуваха и се смяха от сърце!

Снимки са публикувани в раздел "Галерия".


Публикувано от:
Тотова, Татяна
Старши учител по музика